Românii au schițat portretul robot al viitorului președinte. KLAUS IOHANNIS are probleme

| 29 iul, 2014

Klaus Iohannis candidat. Cel care îi va lua locul lui Traian Băsescu la Cotroceni trebuie să fie român, să fie patriot, să fie creştin ortodox, să fie familist, să fie european, să nu fi avut probleme cu justiţia, să lupte împotriva corupţiei. Klaus Iohannis nu bifează foarte multe dintre aceste must-uri ale românilor.

Klaus Iohannis candidat. Așa cum era de așteptat, pe măsură ce ne apropiem de momentul în care românii vor fi invitați la urne să-și aleagă președintele, casele de sondaje au o perioadă încărcată în care măsoară și evaluează scorurile potențialilor candidați, testează care om politic este preferat să fie desemnat candidatul dreptei, dacă este mai în regulă să se candideze la prezidențiale în tandem președinte-premier, în definitiv, să coreioneze o imagine a prezidențialelor din această toamnă. Dar astăzi nu vorbim de cifre, de scoruri și de clasamente, vorbim de calitățile pe care trebuie să le aibă cel ce urmează să conducă România din funcția de șef al statului.

Citeşte şi: Klaus Iohannis candidat. Confesiunea religioasă – o problemă pentru Klaus Iohannis în relaţia cu electoratul

Klaus Iohannis preşedinte. În acest sens, datele ultimului studiul realizat de Avangarde relevă faptul că românii știu exact ce trăsături de caracter trebuie să posede viitorul președinte, iar la acest capitol, Klaus Iohannis are probleme. Conform studiului, cel care îi va lua locul lui Traian Băsescu la Cotroceni trebuie să fie român, să fie patriot, să fie creştin ortodox, să fie familist, să fie european, să nu fi avut probleme cu justiţia, să lupte împotriva corupţiei. Din nefericire pentru președintele PNL și cel mai probabil prezidențiabilul ACL la alegerile din toamnă, Klaus Iohannis nu bifează foarte multe dintre aceste must-uri ale românilor.

Citeşte şi: Un scenariu de coşmar pentru Crin - Klaus Johannis contracandidat

Candidaţi preşedinţie 2014. În ceea ce-i privește pe români, cea mai importantă caracteristică a viitorului șef al statului este originea - președintele României trebuie să fie român – lucru de natură să-i pună bețe în roate lui Iohannis, care are naţionalitate germană. Se pare că mitul neamțului gospodar și muncitor este tolerat de către români doar la nivel de Primărie, lucrurile stând cu totul diferit atunci când vorbim de funcția supremă în stat. O altă problemă majoră a lui Iohannis, în perspectiva alegerilor prezidențiale, o reprezintă religia. În timp ce pentru români este important ca viitorul președinte să fie creștin ortodox, Iohannis este luteran.

Citeşte şi: Candidaţi preşedinţie 2014. De ce votul PNL privind demisia lui TRAIAN BĂSESCU este aproape irelevant

Nici la partea cu justiția președintele PNL nu stă foarte bine, acesta având un proces pe rol cu ANI, fapt care, dincolo de problemele de comunicare pe care le presupune, îi poate aduce probleme în sensul în care să nu fie desemnat drept candidatul ACL la alegeri. Colac peste pupăză, pe lângă acuzația de incompatibilitate, Klaus Iohannis este acuzat și de trafic de copii, anunță România TV, și de retrocedări ilegale ale unor case din Sibiu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
30 iul, 2014
Dan
romanii
eu cred ca poporul roman are probleme din moement ce "pentru romani" este important ca presedintele (sau orice alta persoana daca tot vorbim de asta) sa fie de o anumita religie... auzi frate, musai ortodox, luteranii si catolicii sunt niste crestini de mana a 2-a?! daca candida un evreu sau musulman iesea lumea in strada? cu asemenea articole aparute prin presa ponta nu are nici o o sansa sa castige pentru ca ii jignesc pe cei care poate l-ar vota, cei a caror voturi se lupta sa le castige. cei care sigur il voteaza, oricum nu stiu sa citeasca, ori se limiteaza la ziare tabloid.
29 iul, 2014
Gabriel
Un nou simbrias de-al lui Felix
Nu se spune nimic despre problemele lui Ponta:
-a declarat ca se trage din italieni si albanezi-deci nu este roman
-are probleme cu justitia-a plagiat
-nu este ortodox-este ateu
-este mincinos
-are tendinte dictatoriale

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ