Sondaj. Românii îşi caută job-uri online timp de câteva ore pe zi

| 15 mai, 2013

Circa 40% dintre românii care-şi caută un loc de muncă pe Internet petrec, zilnic, câteva ore în care trimit CV-uri electronice, arată un sondaj realizat de un site de recrutare.

Majoritatea respondenţilor, 42%, îşi alocă minimum o oră pe zi pentru viitorul lor profesional şi cei mai mulţi caută un loc de muncă pe site-urile de recrutare online.

Dintre participanţii la sondaj, 90% au conturi pe site-urile specializate, iar 7% îşi caută slujbă direct pe Google. Doar 3% urmăresc postările din social media pe acest subiect.

Cea mai importantă categorie de candidaţi, 40% dintre respondenţii sondajului, îşi caută un loc de muncă în sectorul office jobs. Aproape 20% dintre ei vizează job-urile din inginerie, 17% sunt interesaţi de un loc de muncă în vânzări şi 12% caută un job în marketing.

loading...

Ştirile orei

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ