ROMEO STAVARACHE a fost arestat

| 01 iul, 2014

ROMEO STAVARACHE a încălcat regulile eliberării sub control judiciar. Romeo Stavarache fusese reţinut joia trecută de procurorii DNA, alături de cei doi oameni de afaceri - Liviu Cenuşă şi Liviu Goian -, fiind suspectaţi de mai multe fapte de corupţie.

ROMEO STAVARACHE a fost arestat. Procurorii DNA au cerut marţi, din nou, arestarea preventivă a primarului Bacăului, Romeo Stavarache, şi a celorlalţi doi inculpaţi din dosar, pe motiv că au încălcat condiţiile controlului judiciar.

Biroul de presă al DNA a confirmat pentru AGERPRES că procurorii au cerut înlocuirea controlului judiciar cu măsura arestării preventive în cazul celor trei, pentru că ar fi încălcat condiţiile controlului judiciar, cerere care se judecă marţi la Curtea de Apel Bacău.

Potrivit unor surse judiciare, Romeo Stavarache, Liviu Cenuşă şi Liviu Goian ar fi părăsit împreună în acelaşi autoturism sediul poliţiei municipale în seara în care au fost eliberaţi, ceea ce încalcă decizia judecătorească conform căreia acestora li s-a interzis să se întâlnească după eliberarea condiţionată.

Romeo Stavarache fusese reţinut joia trecută de procurorii DNA, alături de cei doi oameni de afaceri - Liviu Cenuşă şi Liviu Goian -, fiind suspectaţi de mai multe fapte de corupţie.

Potrivit unui comunicat al DNA, în perioada 2008 - 2011, Romeo Stavarache, direct sau prin intermediul celorlalţi doi inculpaţi, a pretins şi primit de la patru oameni de afaceri mai multe sume de bani.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ