Romeo Stavarache va petrece sărbătorile de iarnă acasă

| 05 dec, 2014

Romeo Stavarache, primarul suspendat al municipiului Bacău rămâne în arest la domiciliu cel puţin până în data de 31 decembrie, după ce Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a validat, vineri, o decizie asemănătoare luată pe 26 noiembrie de Curtea de Apel Bacău.

Curtea de Apel respinsese atunci contestaţia faţă măsura preventivă dispusă în urmă cu peste trei luni în dosarul de corupţie în care Stavarache este judecat împreună cu oamenii de afaceri Liviu Goian şi Liviu Cenuşă.

Decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie este definitivă.

Romeo Stavarache este arestat la domiciliu din 3 septembrie, iar din 1 iulie şi până la respectiva dată a fost în arest preventiv fiind acuzat de luare de mită.

În acelaşi dosar, dar în stare de libertate, au fost trimişi în judecată de procurorii DNA şi Constantin Apostol, directorul general al Agenţiei de Dezvoltare Regională Nord Est, precum şi omul de afaceri Costel Căşuneanu, pentru complicitate la luare şi, respectiv, dare de mită.

În rechizitoriul procurorilor DNA se reliefa faptul că în perioada 2008 - 2011, edilul şef suspendat Romeo Stavarache, direct sau prin intermediul celorlalţi inculpaţi, ar fi pretins şi primit de la patru oameni de afaceri băcăuani mai multe sume de bani.

Tag-uri: DNA, Romeo Stavarache
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ