Ronnie O'Sullivan şi Stuart Bingham, campioni la snooker, s-au recules la Colectiv

| 22 noi, 15:31

Legenda snookerului Ronnie O'Sullivan și actualul deținător al titlului suprem, Stuart Bingham, s-au recules, duminică, timp de mai multe minute, în fața clubului Colectiv în memoria victimelor incendiului din 30 octombrie.

"Este un moment foarte trist. Am vrut să venim aici să aprindem o lumânare pentru victime. Este o onoare pentru noi. Le transmitem familiilor îndoliate, rudelor, prietenilor un mesaj că acești oameni nu vor fi uitați", a spus Ronnie O'Sullivan, care a aprins o lumânare și a ținut la piept drapelul României.

El a precizat că a aflat despre această tragedie de la un prieten din România și că a dorit să vină la Colectiv pentru a le arăta respectul său celor care au avut de suferit.

"Ne rugăm pentru victime, pentru familiile lor. Am și eu o familie și mă întreb cum ar fi fost dacă cineva din familia mea s-ar fi aflat acolo. Mă gândesc și la cei care au supraviețuit, la cum se simt. Nu știu cum poți trăi când pierzi pe cineva drag. Există speranță, există Dumnezeu", a adăugat O'Sullivan.

Campionul Stuart Bingham a vorbit despre lucrurile mai importante în viață.

"O zi tragică pentru București, un moment foarte trist. Și ce s-a întâmplat la Paris arată că viața este scurtă, trebuie să trăiești momentul în fiecare zi. Să joci snooker e o mică parte a vieții. Lucruri ca acestea sunt mai importante", a spus Stuart Bingham.

Ronnie O'Sullivan, cvintuplu campion mondial la snooker, și Stuart Bingham, actualul deținător al titlului suprem, susțin meciuri demonstrative la București.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ