Rovana Plumb: Acum este cel mai bun moment pentru relaxare fiscală şi creşterea salariilor

| 27 oct, 10:22

Datele economice din prezent sunt cele mai bune pe care le are România de foarte mult timp iar acum este cel mai potrivit moment să marşăm pe programul de relaxare fiscală şi creştere a salariilor în sectoare cheie, a declarat ministrul Muncii, Rovana Plumb, transmite Agerpres.

'Datele economice din prezent sunt cele mai bune pe care România le are de foarte mult timp. Aceste date sunt rezultatul efortului pe care l-am făcut în ultimii ani. Măsurile de relaxare fiscală pe care ni le-am asumat şi care sunt susţinute şi de Parlament, dar şi creşterile de venituri din Sănătate şi Educaţie sunt sustenabile şi dezirabile. Doar aşa putem creşte competivitatea României, atractivitatea sa în faţa investitorilor şi reduce decalajele faţă de cele mai dezvoltate state din UE', a precizat ministrul Muncii, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice. 

Autorităţile au anunţat, săptămâna trecută, că Guvernul va aproba, în şedinţa de marţi, mai multe modificări la Codul Fiscal, printre care reducerea TVA la apă la 9%, diminuarea impozitelor pe dividende de la 16% la 5%, schimbarea regimului de impozitare a microîntreprinderilor şi scutirea de impozit pe profit pentru unităţile din învăţământul preuniversitar.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
27 oct, 11:08
bianca
Bani pe net
Castiga bani! In premiera absoluta la nivel mondial! Castiga bani si bucura-te de timpul tau liber! Un nou sistem, impecabil de eficient, te ajuta sa-ti cladesti un viitor mult mai bun! Castiga bani cu cel mai revolutionar program de lucru part-time la domiciliu! Te ajutam pas cu pas sa castigi! Cere acum detalii la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ