Rovana Plumb, ATAC la Alina Gorghiu: E neserioasă şi arată ce preocupări are

| 24 apr, 22:14

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Rovana Plumb, a declarat vineri că "noul PDL" continuă să aibă preocupări neserioase iar atacurile copreşedintelui PNL Alina Gorghiu la adresa guvernului sunt pe placul pedeliştilor vechi.

"Am văzut astăzi un alt atac al copreşedintei noului PDL, Alina Gorghiu, la adresa guvernului. Abordarea doamnei Gorghiu este neserioasă şi arată cam ce tip de preocupări au cei din partidul domniei-sale. De altfel, după ce am văzut reacţia PNL din săptămânile trecute, de condamnare a luptei duse de guvern cu evaziunea fiscală, am înţeles că acest partid este contaminat de spiritul fostului PDL - adică, de neseriozitate şi, mai ales, de dorinţă de scandal", susţine Plumb într-un comunicat de presă de presă, citat de Agerpres.

Ea afirmă că şi-ar dori ca Alina Gorghiu să demonstreze prin acţiunile sale şi ale partidului pe care îl conduce că acapararea vechiului PNL de democrat-liberali nu este una reală.

Citeste si: PROIECT INEDIT: toate ajutoarele sociale vor fi cumulate în unul singur

"Nimic din ce s-a întâmplat însă de la momentul în care PNL a decis să se arunce în braţele PDL nu m-a convins că spiritul vechilor liberali mai este prezent în noua formaţiune", a încheiat preşedintele CN al PSD.

"Pentru că mă aflu în Statele Unite ale Americii, unde platformele online au soluţionat de mult problema birocraţiei, mi-am adus aminte de promisiunea guvernului nostru de a "facilita dialogul dintre guvernanţi şi cei guvernaţi" printr-un instrument online: site-ul petitii.gov.ro. Deloc surprinzător, "Vocea ta în guvernul României" nu a reprezentat tocmai o prioritate a PSD: au trecut doi ani şi acest proiect încă nu este funcţional. Site-ul ne întâmpină cu anunţul "proiect în lucru". Pare însă că proiectul a fost abandonat, la fel cum au fost abandonate deschiderea faţă de cetăţeni şi efortul elevilor care au participat la crearea platformei. Solicit guvernului să deblocheze dialogul cu oamenii şi să pună în funcţiune platforma online pentru petiţii", a scris Alina Gorghiu pe pagina sa de Facebook.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
25 apr, 12:55
Andrei
Munceste de acasa!
MUNCESTE DE ACASA!

Instruire gratuita oferita de firma, sub forma unor cursuri oferite prin mail.
Contract legal oferit din start!
O afacere in FRANCIZA ALTERNATIVA .
Fara a necesita cunostinte avansate IT.
Se lucreaza de acasa, part-time/full-time.
Minim 18 ani.
Fii propriul tau sef.
Cu perseverenta, poti obtine 300 Euro lunar sau chiar mai mult.
Pentru mai multe detail TRIMITE ‘’INFO’’ la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ