Rovana Plumb, despre Codul fiscal: Luăm în calcul orice variantă care este sustenabilă

| 20 iul, 14:44

Președintele interimar al PSD, Rovana Plumb, afirmă că actuala coaliție de guvernare își dorește să ia o "decizie sustenabilă" în ceea ce privește Codul fiscal.

Aceasta a susținut, luni, înainte de ședința coaliției, că sunt în discuție mai multe variante pentru adoptarea măsurilor importante din Codul fiscal.

"Guvernul este obligat să țină cont de votul Parlamentului. Luăm în calcul orice variantă care este sustenabilă. (...) Nu este încă precizată o poziție atâta vreme cât există trei variante: ori ordonanță, ori asumare de răspundere, ori sesiune parlamentară, până când nu discutăm în coaliție", a spus Rovana Plumb.

În opinia acesteia, Codul fiscal este un instrument care va conduce la creștere economică și la predictibilitatea mediului de afaceri.

În ceea ce privește ordonanța referitoare la salariile demnitarilor, Rovana Plumb a susținut că aceasta "trebuie întâi să fie bugetată".

"Vom discuta ceea ce înseamnă impact bugetar acum, luând în calcul că avem rectificare bugetară și vom spune dacă putem într-adevăr să o implementăm acum. Poziția noastră este să o implementăm odată cu legea salarizării", a mai spus Plumb.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ