Rovana Plumb: Modelul Băsescu se doreşte a fi continuat de Iohannis

| 12 sep, 2014

Modelul Băsescu se doreşte a fi continuat de liderul PNL Klaus Iohannis, iar românii au de ales între acest model şi cel social-democrat care nu i-a trădat niciodată pe români, a declarat vineri, la Alba Iulia, ministrul Muncii, Rovana Plumb, în deschiderea Congresului extraordinar al PSD.

"Avem nevoie de sprijinul dvs. să lucrăm ca o echipă, dragi colegi. Şi de aici, de la Alba Iulia, şi din toată ţara, şi să le spunem că au de ales între două modele - modelul Băsescu, care se doreşte a fi continuat de către Iohannis, un model prin care s-a creat în România dezbinare, un model prin care li s-au tăiat oamenilor veniturile, pensionarilor pensiile, indemnizaţiile pentru creşterea copiilor, un model care nu a făcut decât să distrugă această ţară şi sufletele a mii şi sute de mii de români, şi un model care vede cu altă viziune dezvoltarea României şi un trai mai bun pentru fiecare cetăţean. Acest al doilea model este reprezentat de cel care din 2012 împreună cu noi toţi ia măsuri pentru români şi România, şi el este Victor Ponta", a declarat preşedinta femeilor social-democrate.

Rovana Plumb a adăugat că social-democratele sunt mândre că fac parte din guvernul condus de Victor Ponta.

"Am venit în faţa dvs. şi încep prin a vă spune că încă din 2012, de când am primit votul de încredere al românilor, nu i-am trădat şi nu le vom înşela încrederea. Ne-am angajat că vom repara toate greşelile, nedreptăţile şi vom dezvolta această ţară. Vom dezvolta România în beneficiul românilor şi aşa am făcut şi aşa vom face. Ieri am anunţat că vom mări toate pensiile cu 5 %, acest lucru este posibil pentru că s-au luat măsuri corecte şi juste în economie. (...) Prin reducerea CAS vom putea crea cel puţin încă 70.000 de de locuri de muncă. (...) Suntem un guvern responsabil care ne gândim şi la tineri, care investim în copii, un guvern care se gândeşte cum poate crea mai multe locuri de muncă, un guvern care se gândeşte şi dă tot respectul faţă de cei care au muncit, au trăit şi au construit această ţară", a subliniat ministrul Muncii.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ