ROZALIA BIRO îi răspunde lui TRAIAN BĂSESCU: Nu prin vorbe, ci prin fapte se dovedeşte competenţa

| 07 aug, 2014

Senatorul UDMR Rozalia Biro, nominalizată de premierul Victor Ponta pentru funcţia de ministru al Culturii, dar respinsă de preşedintele Traian Băsescu, a declarat joi pentru Agerpres că 'nu prin vorbe, ci prin fapte se dovedeşte competenţa'.

'Regret că nu mi s-a dat posibilitatea să dovedesc cum poate un bun manager să aducă rezultate în cultură. Sunt convinsă că nu prin vorbe, ci prin fapte se dovedeşte competenţa. Aceasta este esenţa a ceea ce cred eu acum că trebuie spus', a spus Rozalia Biro.

Preşedintele Traian Băsescu a anunţat joi că a respins nominalizările făcute de premierul Victor Ponta pentru portofoliile Culturii şi Bugetului, respectiv Rozalia Biro şi Claudiu Manda.

'În ceea ce priveşte propunerea legată de Rozalia Biro, am respins propunerea primului-ministru cu menţiunea că este o propunere necorespunzătoare funcţiei. Oricând în timpul mandatului meu primul-ministru o va propune pentru Ministerul Dezvoltării Regionale sau pentru Ministerul Transporturilor, care sunt legate de experienţa în administraţie, nu voi ezita să o numesc în această funcţie, dar nu la Ministerul Culturii, unde cunoaşterea limbii române este un lucru esenţial', a afirmat Băsescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ