RTV.NET: RATB înfiinţează o linie specială pentru festivalul Summer Well 2013

| 09 aug, 2013

Cu ocazia evenimentului "Summer Well", în zilele de 10 şi 11.08.2013, Regia Autonomă de Transport Bucureşti va înfiinţa o linie specială de autobuze între Piaţa Victoriei şi Domeniul Ştirbey din localitatea Buftea.

Autobuzele RATB vor pleca din staţia Muzeul Ţăranului Român (în spatele Muzeului Antipa din Piaţa Victoriei), începând cu ora 14.30 şi vor circula fără oprire până în staţia Domeniul Ştirbey. Plecarea din Buftea se va face din staţia amenajată lângă Domeniul Ştirbey, până în jurul orei 01.00, se arată în comunicatul RATB.

Autobuzele vor purta inscripţia "Cursă specială - Summer Well Festival".

Preţul unei călătorii este de 3,5 lei. Titlurile de transport vor putea fi cumpărate de călători la urcarea în autobuzele de pe linia specială sau pot fi încărcate pe portofelul electronic, la centrele de emitere şi reîncărcare carduri din reţeaua RATB.

Summer Well păstrează structura din anii precedenţi cu 10 formaţii care vor concerta pe scena festivalului. Prima zi va fi deschisă de Eugene McGuinness, unul dintre artiştii reprezentativi ai noului val de muzicieni britanici. Numele celorlalte formaţii pot fi găsite pe pagina dedicată evenimentului www.facebook.com/SummerWellFestivalOfficial.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ