UPDATE Rudel Obreja, arestat preventiv

| 05 feb, 14:27

UPDATE Tribunalul București a decis joi arestarea preventivă pentru 30 de zile a fostului președinte al Federației Române de Box (FRB) Rudel Obreja, în dosarul "Gala Bute", în care este acuzat de mai multe infracțiuni de spălare de bani și evaziune fiscală. Decizia nu este definitivă.

Rudel Obreja, inculpat in dosarul Gala Bute al Elenei Udrea sustine ca procurorii DNA cer arestarea sa preventiva pentru ca nu vrea sa declarare ce vor procurorii, pentru ca nu vrea si nu are cu ce sa o denunte pe Elena Udrea.

"Elenei Udrea i s-a cerut arestarea de catre DNA iar pentru mine acum s-au gasit alte povesti. N-am cu ce sa o denunt pe Udrea. Pentru oamenii acuzati de coruptie se cere arest la domiciliu, pentru mine arestarea preventiva pentru ca, Obreja nu spune ce vor anchetatorii", a spus Obreja.

El a mai declarat ca banii solicitati de el pentru organizarea evenimentului au fost cu mult redusi de Minister, dovada a afaptului ca nu au avut o intelegere din care sa profite cineva in vreun fel.

"Eu am solicitat 4 milioane de euro pentru serviciile pe care le-am prestat pentru o valoare de expunere de 30 de milioane de euro. Cei din minister s-au luptat cu mine si au ajuns sa imi plateasca doar un milion jumatate de euro", a spus Obreja.

El a mai explicat ca firma sa avea exclusivitate atat cu Bute, cat si cu adversarul sau, cat si pnetru organizarea unui meci de titlu mondial, de aceea i sa incredintat fara licitatie contractul de catre Minister, ceea ce nu incalca, in situatia data, legea.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ