Ruptură între Liviu Dragnea și Mihai Tudose. Reacția premierului

| 05 iul, 11:34

Războiul dintre Liviu Dragnea şi premierii propuşi de PSD pare să nu se mai sfârşească. Potrivit unor informaţii apărute pe surse, la trei zile după depunerea jurământului de la Cotroceni, Mihai Tudose l-a sunat pe Dragnea şi i-a spus răspicat că nu vrea să răspundă la comenzile de la partid şi că nu va pune în aplicare proiectul de guvernare ad litteram.

UPDATE Premierul Mihai Tudose a negat existența unor disensiuni între el și preşedintele PSD, Liviu Dragnea. Potrivit presei, exista zvonul că ar exista tensiuni între cei doi lideri cauzate de modificările din programul de guvernare, precum impozitul pe cifra de afaceri și taxa de solidaritate.

"Am citit si eu stirea ca luni m-am certat cu domnul Dragnea. Am aflat noi lucruri despre mine. Luni nu am apucat sa vorbim. Daca trebuie, ne certam ca sa validam stirea. Am stat de vorba ieri, dupa evenimentul de la Ambasada Americii. Am discutat cu el si alti colegi despre cum asezam programul de guvernare, fara cearta. Imi pare rau ca va dezamagesc.", a declarat Mihai Tudose la finalul vizitei la Ministerul Transporturilor.

--------------

Premierul nu s-a oprit însă aici. Mihai Tudose a recuperat oamenii din guvernul Grindeanu. Doi foşti miniştri, Şerban-Constantin Valeca şi Eugen Orlando Teodorovici, au fost numiţi consilieri onorifici ai prim-ministrului.

Luni, adică la trei zile de la depunerea jurământului la Cotroceni, Tudose i-a comunicat lui Dragnea că nu mai are ce discuta cu el, că nu vrea să răspundă la comenzi și mai ales nu vrea să pună în aplicare noul program de guvernare, pe care el nu l-a aprobat, zice el, că nu știa cât e de nasol, mai ales partea cu taxele și impozitele, despre care spune că va distruge economia și firmele.

A fost o mare ceartă între ei la telefon luni seara, Dragnea i-a reproșat unele numiri făcute de Tudose în Guvern și faptul că repetă greșelile lui Grindeanu, Tudose i-a replicat lui Dragnea că nu are de gând să fie soldat care executa ordine în orb. Tudose a avut o mică discuție pe tema asta și cu Iohannis înainte de CSAT, după care Iohannis a zis în conefrința de presă că a înțeles că premierul nu susține programul de guvernare al PSD.

Tag-uri: dragnea, Tudose
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ