Rusia pregătește contraofensiva în Siria. Două nave militare se îndreaptă spre Tartus

| 17 apr, 19:41

Două nave model Alligator au fost văzute ieri, îndreptându-se spre baza navală rusă de la Tartus, pe coasta de nord a Siriei, transportând tancuri, camioane, ambulanțe și un radar IED. Fotografiile au fost publicate pe social media de observatorul naval Yörük Ișık, care le-a văzut în timp ce traversau Bosforul, informează Daily Mail.

Potrivit sursei sus-menţionate, nava de transport Orsk a fost văzută părăsind strâmtoarea Bosfor cu direcţia Tartus, un port din Siria care găzduieşte o bază de aprovizionare a Marinei Ruse. Nava era încărcată cu vehicule blindate BTR-80, camioane, ambulanţe şi echipamente militare.

Orsk se află la al patrulea transport către Siria de la lansarea intervenţiei armatei ruse în această ţară, la 30 septembrie 2015. Orsk a fost urmată de RoRo Aleksandr Tkacenko, încărcată cu camioane şi materiale de construcţii.

Acțiunea de înarmare are loc după ce Statele Unite au anunțat că vor impune noi sancțiuni împotriva Rusiei, în contextual atacurilor chimice care au făcut zeci de victime printre civilii din orașul Douma.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ