Rusia susține că a găsit LEACUL împotriva Ebola

| 12 oct, 2014

Rusia susţine că are soluţia la criza Ebola. Ministrul Sănătăţii de la Moscova a anunţat, la postul public de televiziune, că ţara sa ar putea furniza nu unul, ci trei vaccinuri, în următoarele şase luni. Asta, în condiţiile în care numărul celor infectaţi cu virusul letal a trecut de 8.000 de oameni.

Ministrul rus afirmă că unul dintre vaccinuri e gata de teste clinice şi că a fost creat pe baza unei tulpini inactive a virusului. Mai mult, ministrul Veronika Skvortsova mai spune că Rusia a început crearea unor medicamente speciale care vor fi folosite pentru prevenirea și tratarea Ebola, notează digi24.ro.

Între timp, epidemia de Ebola continuă să se extindă.

În Spania, numărul persoanelor internate în spital a ajuns la 17. Pe de altă parte, starea infirmierei infectate s-a îmbunătăţit. Anterior, medicii anunţaseră că femeia a fost intubată.

Peste ocean, pe mai multe aeroporturi au fost introduse o serie de teste pentru cei care vin din ţările africane afectate de virus.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ