Rusoaicele Kasatkina și Vesnina, adversarele româncelor Begu și Niculescu, în finala de dublu la Moscova

| 22 oct, 21:57

Româncele Irina Begu și Monica Niculescu vor juca, vineri, cu perechea rusă Daria Kasatkina/Elena Vesnina, în finala probei de dublu din turneul de tenis de la Moscova (WTA), dotat cu premii totale de 702.900 dolari.

Rusoaicele, beneficiarele unui wildcard, au dispus cu 6-3, 6-4 de cuplul Darija Jurak (Croația)/Nicole Melichar (SUA), în timp ce Begu și Niculescu, favoritele numărul doi ale probei, au trecut cu 6-4, 6-0 de perechea Andreja Klepac (Slovenia)/Katerina Siniakova (Cehia), cap de serie numărul trei.

Begu are șansa de a-și lua revanșa în fața Dariei Kasatkina, după ce jucătoarea de 18 ani s-a impus în meciul direct din optimile probei de simplu, cu 6-3, 3-6, 6-3.

În semifinale s-au calificat trei rusoaice, campioana Anastasia Pavliucenkova, Daria Kasatkina și Svetlana Kuznețova, și ucraineanca Lesia Țurenko.

Țurenko a profitat de retragerea italiencei Flavia Pennetta, principala favorită, Pavliucenkova a trecut cu 6-1, 6-3 de compatrioata sa Margarita Gasparian, Kasatkina a învins-o pe spaniola Carla Suarez Navarro (a treia favorită), cu 6-1, 6-2, iar Kuznețova a câștigat în trei seturi în fața letonei Anastasija Sevastova, cu 5-7, 6-1, 6-3.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ