S-a aflat CINE a denunțat-o pe ELENA UDREA în dosarul Microsoft

| 02 feb, 11:43

Elena Udrea este acuzata de abuz în serviciu in dosarul Gala Bute, în urma unui denunţ facut de Gheorghe Anastasia, fostul secretar general al Ministerului Turismului si Dezvoltarii, condus la acea vreme de Elena Udrea.

Opt persoane vor fi aduse la audieri în dosarul Gala Bute, printre care şi Ştefan Lungu, fost consilier personal al Elenei Udrea, dar şi alţi apropiaţi ai preşedintelui PMP şi fost ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului.

Gheorghe Nastasia, fost secretar general al Ministerului Dezvoltării regionale şi turismului, le-a explicat procurorilor că Elena Udrea a facut presiuni asupra sa pentru a garanta prin propria semnatura un credit pe care avea sa il ia Rudel Obreja, presedintele Federatiei Romane de Box, chiar de la banca la care avea credit şi Elena Udrea.

Citește și: Elena Udrea i-a arătat PISICA lui Traian Băsescu

Secretarul general a precizat ca nu se obisnuia ca ministerul sa garanteze creditele unor societati private. Mai mult decat atat, denuntatorul sustine ca Elena Udrea ar fi intervenit personal pe langa conducerea bancii pentru a o determina sa ii acorde creditului lui Rudel Obreja, potrivit unor surse citate de România TV.

Gheorghe Nastasia este cel care a semnat contractele şi a aprobat finanţarea din Gala Bute. Gheorghe Nastasia a semnat, în locul Elenei Udrea, un ordin de ministru privind extinderea cheltuielilor eligibile la fonduri europene, astfel încît să finanţeze Gala Bute.

Citește și: CTP, despre dezvăluirile Elenei Udrea: COMEDIE

 

 

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
03 feb, 23:11
alex
de unde ati gasit poza aia? :))

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ