S-a "camuflat" pe o plajă din Mamaia şi credea că nu o recunoaşte nimeni! Surpriză: cum arată vedeta în costum de baie

| 12 iul, 09:40

Simona Pătruleasa este un nume la care au visat mulţi bărbaţi de-a lungul timpului, încă de când bruneta şi-a făcut apariţia pe micile ecrane. Simonei nu i-a fost niciodată teamă să muncească pentru a fi o femeie independentă, iar înainte de a intra în lumea televiziunii, a lucrat ca învăţătoare, iar de acea perioadă îşi aminteşte şi acum cu drag.

Deşi mulţi bărbaţi au curtat-o, sperând să o cucerească, cel care i-a furat într-un final inima este Sabin Ivanof, iar cei doi au spus “DA” în anul 2008, pe Insula Capri din Italia. Apoi a apărut în viaţa lor superba lor fetiţă, Ingrid, dar apariţia primului copil al cuplului a însemnat şi o serie de sacrificii şi speranţe pe care cei doi şi le-au pus în tratamentul oferit de medici, deoarece Simona nu reuşea să aibă copilul pe care cei doi şi-l doreau cu ardoare.

 

Citește mai departe AICI.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ