S-A DECIS! Ce ȘANSE are Simona Halep la Turneul Campioanelor: ce adversare va avea

| 18 oct, 2014

Astăzi au fost extrase componențele celor două grupe de la Turneul Campioanelor din Singapore, competiție transmisă în direct de Digi Sport, scrie digi24.ro.

Simona Halep a fost repartizată în grupa roșie, alături de Serena Williams, Ana Ivanovic și Eugenie Bouchard.

Grupa albă le are în componență pe Maria SharapovaPetra KvitovaAgnieszka Radwanska și Caroline Wozniacki.

Fiecare dintre cele 8 participante la întrecerea din Singapore au fost invitate pe scenă și au avut câte o declarație de bun-venit.

"Sunt foarte fericită. Încă de anul trecut de la Sofia, obiectivul meu a fost să mă calific și să joc la acest turneu. Voi lupta pentru fiecare meci și mă voi bucura de fiecare moment.", a spus Simona Halep.

A 44-a ediţie a Turneului Campioanelor se va disputa, începând din 20 octombrie, la Singapore, şi va fi transmisă în direct la Digi Sport. Competiţia reuneşte cele mai bune opt jucătoare şi cele mai bune opt perechi de dublu în anul în curs, care se vor întrece pentru premii de peste şase milioane de dolari.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ