S-a stabilit data în care PSD-ul se va reuni pentru a valida candidatura lui Victor Ponta la prezidenţiale

| 22 aug, 2014

Victor Ponta candidat. Preşedintele PSD, premierul Victor Ponta, a anunţat vineri că social-democraţii se vor reuni cel mai probabil pe 12 septembrie într-un congres pentru a valida candidatura sa la prezidenţiale iar pe 20 septembrie va avea loc lansarea oficială în cursa electorală.

Victor Ponta candidat. 'Cel mai probabil în data de 12 septembrie vom avea congresul care va valida rezultatul scrutinului în toate organizaţiile judeţene. Aici nu cred să fie mari surprize, având în vedere că sunt singurul candidat, cred că voi avea sprijinul necesar. Pe 20 septembrie, în Bucureşti, vom avea evenimentul de lansare a candidaturii. După care din 2 octombrie suntem în campanie electorală', a declarat preşedintele PSD la Tulcea, la finalul reuniunii informale a conducerii lărgite a partidului, la care participă şi liderii judeţeni şi miniştrii social-democraţi.

Premierul a precizat că pe toată durata campaniei electorale vicepremierul Gabriel Oprea va prelua atribuţiile legate de activitatea curentă a Guvernului.

'Va avea din partea mea mandatul, nu doar mandatul, ci şi faptul că va fi în Bucureşti, la sediul Guvernului, e şi ministru de Interne, bineînţeles, pentru tot ce presupune activitatea de zi cu zi. Însă şedinţele de Guvern, cel puţin două sau trei zile pe săptămână, evident că mi le voi dedica în continuare obligaţiilor şi atribuţiilor pe care le am ca prim-ministru. La fel şi domnul Dragnea ca viceprim-ministru, ministru al Dezvoltării, chiar dacă în rest este şeful campaniei noastre electorale. Şi tot ceea ce avem de făcut pentru îndeplinirea obligaţiilor din acordurile cu FMI, Comisia Europeană, Banca Mondială, pentru a avea o poziţie foarte clară din punct de vedere politic faţă de criza care, iată, se accentuează', a mai declarat Victor Ponta.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ