"Să întâmpinăm cum se cuvine, la Învierea Domnului Iisus Hristos, colindătorii".Șeful CJ Gorj a încurcat Paștele cu Crăciunul

| 22 dec, 17:20

Președintele Consiliului Județean Gorj a comis, marți, o gafă monumentală. La 26 de ani de la Revoluție, la ceremonia dedicată zilei de 22 decembrie, Ion Călinoiu confundat sărbătoarea Crăciunului cu cea a Paștelui.

„Ne apropiem de sărbătorile de iarnă, să întâmpinăm colindătorii aşa cum se cuvine, la Învierea Domnului Iisus Hristos, să ne bucurăm cu toţii, să avem linişte în familie, în familiile noastre, să fum uniţi cu toţii ca să putem să ducem până la capăt idealurile revoluţionarilor din 1989“, a declarat șeful CJ Gorj, conform Adevărul.

Șeful CJ Gorj a încurcat Paștele cu Crăciunul

Conducerea Consiliului Judeţean Gorj a mai organizat zilele trecute o altă acţiune care s-a încheiat cu un scandal la nivel naţional. Un porc a fost sacrificat în faţa unor copii aflaţi în plasament, mulţi dintre ei cu probleme psihice.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ