Săftoiu, dezvăluire care nu se regăseşte în carte. Ce îl deranja cu ADEVĂRAT pe Traian Băsescu la Palatul Cotroceni

| 26 mai, 13:59

Adriana Săftoiu a făcut, luni seară, noi dezvăluiri despre fostul președinte Traian Băsescu. Fostul consilier prezidențial a vorbit despre lucrurile care îl deranjau cel mai mult pe Traian Băsescu la Palatul Cotroceni și a precizat că fostul șef al statului avea impresia că nu este respectat destul.

Oamenii încercau să îmi explice că Traian Băsescu e un om "aiurea". Era deranjat de cei care îi spuneau "Traiane", la Cotroceni - de Cozmin Gușă, care îi spunea astfel, de Blaga, atunci când purta jeans, de Baltazar, la fel ... . Avea impresia că e lipsit de respect în acest fel.

Timp de zece ani, el a spus și a putut spune despre oricine orice. Și-a asumat, acum, postura de cetățean ... . De ce ne-ar fi interzis și nouă să fim cetățeni? Cozmin Gușă vă poate confirma că, în 2009, în campanie, a făcut o propunere de a face o scrisoare publică semnată de cei câțiva care l-au cunoscut și au lucrat cu președintele Băsescu. Am crezut că nu e cazul să facem asta ... . De aceea nici n-am vrut să scriu cartea, atât cât timp putea fi folosită ca miză electorală", a declarat Adriana Săftoiu, în emisiunea ”Jocuri de putere”, de la Realitatea TV.

Citeşte şi: Declaraţia zilei: "BĂSESCU s-a sinucis într-un decolteu

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
27 mai, 10:11
gabi
mare javra saftoiu adriana
Indiferent ce s-ar fi intamplat in apropierea presedintelui romaniei-aceasta scursura morala pe nume Adriana nu are dreptul sa vorbeasca si sa tina paginile ziarelor de scandal.Sa nu uite ca a fost nimeni si ea si sotul ei -acesta ajungand sef SIE .Ce-ar mai fi ca si sotul sa inceapa sa vorbeasca din casa .Sunteti niste ratati -ai societatii.Eu nu v-as mai oferi increderea mea in veci-Cum ar trebui sa o priveasca colegii din PNL acum.Maine ,poimaine va aparea scris ceva de doamna Gorghiu ca s-a uitat la X.Au avut zeci de privilegii si tot niste javre au ramas -salarii ,excursii ,facilitati diverse ,usi deschise in numele presedintelui.Aceasta PARVENITA trebuie marginalizata .Asa s-a ajuns astazi ca X toarna pe Y cu care imparteau pana mai ieri Painea.Cat ai primit Adriana -ce suma ?????????Turnatorie si mizerie de ultima speta .Josnic.
29 mai, 10:13
Androneasca Plagiatoarea
Madam Săfutoiu s-a făcut de râs, mare mahalagioaică de şatră.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ