SAGA BACŞIŞULUI: cei care livrează bunuri la domiciliu vor trebui să bată bacşişul pe casă, când ajung la sediu

| 05 mai, 17:20

Persoanele care livrează bunuri la domiciliu trebuie să marcheze bacşişul primit pe casa de marcat atunci când ajung la sediu, a declarat marţi ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, transmite Agerpres.

 

Teodorovici a făcut aceste precizări după ce presa i-a atribuit acestuia o declaraţie potrivit căreia în cazul livrărilor la domiciliu cumpărătorul ar avea obligaţia să se deplaseze la sediul firmei pentru a primi bonul fiscal.

Citeste si: Gabriela Firea, ATAC la PNL: Se comportă ca un partid anarhist

"Nu este prevedere legală care sa acopere toate posibile speţe mai ales în cazul României. În acest caz, în care se livrează un bun la domiciliu, dacă dorim să lăsăm acel bacşis, se bate pe casa de marcat când cel care a livrat ajunge la sediu. Nu merge nimeni acolo. Cel care livrează pizza are obligaţia legală ca atunci când se întorc la sediu să bată pe casa de marcat acel bacşis", a spus Teodorovici la Ministerul Agriculturii.

Guvernul a decis recent să legifereze bacşişul, acesta urmând să fie evidenţiat pe un bon fiscal separat şi taxat cu 16%.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ