Samsung Galaxy S7: 6 video-uri de unboxing până la lansare

| 17 feb, 10:05

Samsung ne surprinde zilnic cu câte un video de unboxing pentru Galaxy S7. Primul este cel cu Tyson, un băieţel care ne explică cum vede el dispozitivul, iar al doilea este cu o lamă.

Desigur, am spus că ne aşteptăm la noi imagini legate de Galaxy S7 şi cele mai inventive metode de promovare, dar teaser-ul „Seven Days Unboxing – The Llama” publicat pe unul din site-urile Samsung a surprins aşteptările tuturor, informează Noobz.ro.

În decursul zilei de astăzi vom vedea un nou video, iar până duminică, alte 4, aşa că trebuie să ne pregătim pentru surprizele pe care le are Samsung pentru noi până la marele eveniment ce va avea loc pe 21 februarie, în Barcelona, Spania, la Mobile World Congress 2016.

Cele 6 video-uri vin cu titlul de prezentare „Seven days Unboxing”, iar fiecare dintre ele ne prezintă câte o situaţie în care, un personaj vede pentru prima dată flagship-ul Samsung, după care trebuie să îl prezinte publicului printr-un desen.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ