Sancţuni dure, după apariţia Andreei Esca la Antena 1

| 11 ian, 16:39

Şefii Antenei 1 au considerat că apariţia știristei de la ProTV în show-ul de Revelion al Antenei 1 a fost o reclamă imensă făcută taberei adverse.

Dan Negru a bătut PRO TV de Revelion, având audienţe de peste 10 ori mai mari. Numai că echipa lui din Antena 1 s-a ales cu salariul micşorat pe o lună, din cauza difuzării videoclipului "O zi liniştită", al lui Gabriel Cotabiţă, în care apare... Andreea Esca.

În noaptea de Revelion, Andreea Esca a apărut la Antena 1 pentru 14 secunde, cu următorul mesaj: "Iată care sunt principalele evenimente ale zilei. De fapt, azi nu vorbim despre moţiunile de cenzură, despre casele de amanet jefuite sau despre catastrofele naturale. Sunt aici doar ca să vă urez o zi liniştită. Sigur, nu ar fi rău să luaţi, totuşi, Bacalaureatul". Ea a fost vedetă în videoclipul piesei "O zi liniştită", care a fost difuzat pe ecran, în timp ce protagoniştii Gabriel Cotabiţă şi Matteo, cântau în platou, scrie evz.ro.

Citește și: Andreea Esca, cutremurată de durere: E prea mult. Nu mai pot duce...

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

6 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
13 ian, 18:18
Ioan
Locuri de munca in valea jiului si sa se scoata cass obligatoriu pt cei casnici fara venituri.
12 ian, 21:01
gheorghe
locuri de munca
Partener firma internationala caut colaboratorii pentru a deveni parteneri intr-o afacere de succes cu castiguri garantate din prima luna, castigurile sunt nelimitate in functie de acitivitatea desfasurata. Cerinte:
- putere de convingere si o buna capacitate de negociere;
- spirit de initiativa, orientat spre rezultate si atingerea obiectivelor propuse;
- dorinta de a obtine castiguri peste medie;
- capacitate de planificare si organizare;
- gandire pozitiva;
- bune abilitati de comunicare si interrelationare;
- nu este necesara experienta.
Detalii la adresa : [email protected]
12 ian, 14:37
Delia
Cea mai cautata oferta de lucru! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! sellectam urgent colaboratori pentru publicare anunturi pe piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]
11 ian, 23:46
Alexandru
Optiune
Caut persoane dispuse sa-si sacrifice o parte din timp pentru a combina utilul cu placutul, dorinta de a castiga cunostinte folositoare propriei dezvoltari cu castig financiar in perspectiva, acordand incredere unui proiect unic la nivel mondial. Se ofera contract de comision. Pentru detalii transmiteti mesajul PROIECT la adresa de email:[email protected]
11 ian, 20:59
rody
oferta
Oferta accesibilă de lucru. Ai timp liber și vrei să ciștigi bani? Compania Română
ePublishers ce vizează piața cărților electronice cauta colaboratori dispusi să lucreze în fața calculatorului.
Proiectul se doreste a fi lansat pe piata americana de carti electronice!
NU este necesara nici un fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero sub forma a 12 lectii prin email.
Cerințe:
- cunostinte minime PC
- conexiune la internet
- seriozitate
- răbdare
- dorință să avansezi și sa înveti ceva nou
Pentru mai multe informații la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ