SCANDAL în direct la Antena3! VEZI repliciile DURE dintre un MODERATOR şi un senator PSD

| 04 mar, 09:09

Jurnalistul Antena3, Oana Stancu, a intrat marți seară într-o dispută extrem de dură în direct la emisiunea pe care o prezintă, cu senatorul PSD, Daniel Savu, membru în Comisia parlamentară de Control a SRI.

Jurnalistul s-a arătat foarte iritată după ce senatorul a spus că ea face anchete în baza informațiilor furnizate de SRI.

Invitat în emisiune ca să detalieze spusele de la emisiunea Danei Grecu, cum că Băsescu nu a fost informat de SRI despre Alina Bica, Daniel Savu, fost ofițer SRI, a călcat pe un teren minat și a provocat-o pe jurnalista Oana Stancu, prezentă și ea în platoul emisiunii.

După un prim schimb acid de replici pe marginea activității Comisiei SRI, care a făcut o anchetă de mântuială în cazul dezvăluirilor Elenei Udrea despre Florian Coldea, spiritele s-au încins în momentul în care Daniel Savu a făcut greșeala să insinueze că SRI furnizează informații presei, care în baza lor, și Oana Stancu face anchete jurnalistice.

La auzul acestor acuzații, jurnalistul Antena3, Oana Stancu, a declanșat un război al declarațiilor cu social- democratul, Daniel Savu:

"Oana Stancu: Domnule Savu vreți să îmi provocați un atac de cord acum ??? Păi dacă spuneți că SRI m-ai dat informații ca să îmi fac emisiunea, înseamnă că mă duc acasă și am grijă de copil și aștept informații de la SRI.

Daniel Savu: De unde ați ajuns la concluzia asta??? Nu doamnă nu am spus asta….

Oana Stancu: Dați banda înapoi și verificați ce ați spus, dacă nu mai țineți minte…..las-o doamne iartă-mă…

Daniel Savu: Să vă spun un lucru, dumneavoastră v-ați continuat niște anchete care v-au fost livrate la un moment dat prin măsuri combinative le spun cei din servicii, dumneavoastră nu sunteți mai bine informată decât serviciile.

Oana Stancu: Domnul Savu vă opriți acum și vă cereți scuze. Diferența dintre mine și ăia la care faceți trimitere dumneavoastră, stăpânii dumneavoastră de la SRI, să muncească pentru această țară. Eu mi-am făcut meseria și să le fie rușine și ăstora de la parchete și ăstora de la SRI că au lăsat ca această țară să fie jefuită. Nu veniți să îmi spuneți mie că a mi-a servit SRI-ul anchete. Să vă fie rușine pur și simplu că ne luați pe noi toți în această seară și vă bateți joc de noi, dar până când….

Daniel Savu: Dacă ridicați tonul la mine nu înseamnă că aveți dreptate.

Oana Stancu: Dar câtă răbdare credeți că pot să am cu dumneavoastră….

Daniel Savu: cât mai multă…

Oana Stancu: Este absolut jignitor ceea ce faceți, și ar trebui să vă cereți scuze.

Daniel Savu: Să vă explic niște lucruri….

Oana Stancu: Ce să îmi explicați, că ne-a dat SRI-ul anchete în anii ăștia pe tavă, dar nu vă e rușine???

Daniel Savu: Dar nu am spus doamnă așa ceva, eu am spus că sunt informații care au apărut în spațiul public pe care dvs ca jurnaliști le-ați preluat…SRI a dat anchete presei întregi. Un exemplu este cel al înregistrărilor din dosarul lui Mircea Băsescu", , a fost dialogul dintre cei doi, în timpul emisiunii.

După câteva minute, Oana Stancu și-a cerut scuze că a căzut în capcana senatorului și că s-a enervat: "Îmi cer scuze că m-am enervat".

Citeşte şi: SCANDAL în familia Intact! MIRCEA BADEA, către un coleg de trust: Hai sictir!

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
04 mar, 11:32
munca la domiciliu
Cele mai sigure locuri de munca! Oferta extrem de serioasa! Asiguram din start contract legal! Deja s-au facut primele plati! Multi oameni s-au convins, e randul dumneavoastra acum! NU este MLM! NU este joc piramidal! Castigurile sunt garantate! Cautam operatori online care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, cu o munca usoara de 3 ore pe zi! Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ