SCANDAL în Parlament, replici dure între Valeriu Zgonea şi reprezentanţii PNL

| 11 feb, 12:40

Ceartă în plenul Camerei Deputaților pe subiectul Ordonanței migrației aleșilor. Totul a pornit de la cererea liderului PNL Ludovic Orban de a introduce pe ordinea de zi legea care respinge ordonanța 55, informează B1 TV.

PNL a solicitat ca proiectul de respingere a acestei legi să fie introdus pe ordinea de zi chiar și fără raportul de la Comisia juridică. Pe de altă parte, PSD a cerut amânarea cu o săptămână a punctului de pe ordine de zi. În acest context, președintele Comsiei juridice, Bogdan Ciucă a explicat că evenimentele din ultimele zile au dat peste cap programul Comisiei juridice și din acest motiv nu a fost dat un raport final.

În cele din urmă s-a suspus votului cererea venită din partea lui Ludovic Orban și a fost respinsă.

Imediat a izbucnit un scandal pentru că Ludovic Oban voia să-și spună punctul de vedere în legătură cu această respingere. Președintele Camerei, Valeriu Zogonea i-a spus că nu a fost chemat la prezidiu să vobească, moment în care a început un schimb de replici între acesta și reprezentanții PNL. Zgonea le-a spus deputaților că probabil îi deranjează să muncească mirecuri, iar cei de la PNL i-au solicitat să-și ceară scuze și i-au spus să-și termine de băut cafeaua.

Scandalul a durat câteva zeci de minute, după care ședința a fost continuată.

 

Citeşte şi: SCANDAL ca la uşa cortului în Parlament din cauza lui Petre Roman

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ