Scandal în Parlamentul României. Fost senator UNPR, acuzat că doarme la birou

| 28 iun, 15:18

Scandal în Parlamentul României între mai mulți foști colegi de partid. Senatorul Ioan Iovescu este acuzat de foştii colegi din UNPR că s-a mutat în Parlament, acolo doarme şi mai face şi mizerie prin birouri. Parlamentarul acuzat se apără: spune că toată poveste este o invenţie, menită să îl discrediteze, după ce a părăsit grupul progresist.

„Stăteam si pregăteam materialele de plen şi vine domnul coleg şi mă omoară, să mă ia la bătaie şi am fugit repede afară şi mi-a luat haina de aici şi mi-a aruncat-o afară pentru că eu aş fi plecat din grupul UNPR”, a explicat senatorul Ioan Iovescu.

Foștii săi colegi de partid nu au fost de acord cu spusele senatorului și au insistat că acesta doarme în birou și face mizerie.

„Poţi să minţi în halul acesta? Nu ţi-e ruşine? Ia uitaţi-vă ce se întâmplă aici cu domnul Iovescu. Dacă vouă vi se pare normal ca în Senatul României aibă aşa ceva. Ia uitaţi-vă ce este aici. Nu îl omoară nimeni!”, a spus un parlamentar.

„Omul acesta primeşte bani de cazare şi doarme aici. Ce facem cu atâtea sticle goale? Omul acesta e bolnav. Intrebaţi-l pe el. Deşi, în mod normal, acesta e loc de legiferare. Nu este casă de odihnă!”, a adăugat un alt fost coleg de-al senatorului.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ