Update.Scandal la PRO TV: Un întreg departament a fost restructurat. Angajaţii au chemat Poliţia

| 09 mai, 2014

Angajații de la departamentul de PR au chemat poliția, motivul ține de faptul că se încearcă îndepărtarea lor din clădire cu bodyguarzi și pentru că le-au fost închise calculatoarele.

Update. Poziţia managementului PRO:„Implementarea cu succes a noii strategii PRO TV, care are ca scop întărirea poziției de lider pe piața TV din România, necesită un proces de regândire organizațională. Ca parte a acestui proces, colaborarea noastră cu o parte dintre furnizorii de servicii a fost reconsiderată, în virtutea eficientizării operațiunilor companiei”, a declarat Cesnavicius în răspuns la câteva întrebări adresate de Paginademedia.ro cu privire la restructurarea departamentului de PR și a altor disponibilizări ce vor avea loc în următoarea perioadă.

Șeful Pro TV mai menționează că eficiența grupului pe care îl conduce nu înseamnă reducerea costurilor cu orice preț.


“Pentru noi, eficiența nu înseamnă reducerea costurilor cu orice preț, ci reorganizarea lor și realizarea investițiilor într-un mod mai inteligent, prin concentrarea asupra acelor zone care sunt vizibile și importante pentru telespectatorii noștri. Iar această abordare va fi implementată cu ajutorul celor mai buni, talentați și dedicați oameni din echipa noastră”, declara Aleksandras Cesnavicius, Director General PRO TV”, a mai declarat Alexandras Cesnavicius pentru Paginademedia.ro.

Dan Cruceru a fost dat afară

Întregul departament al Poveștirilor Adevărate, în frunte cu realizatorul Dan Cruceru, a fost astăzi restructurat.

Emisiunea Poveștiri adevarate era difuzată de luni pana sâmbătă, de la ora 16:30 și prezentată de Dan Cruceru și Ioana Moldova. Echipa care se ocupa de emisiune era formată din 30 de persoane.

Prezentatorul este însurat cu purtătorul de cuvânt al PNL, Cristina Pocora.

Întregul departament de PR și comunicare al Pro TV a fost desființat astăzi, potrivit informațiilor paginademedia.ro.

Este vorba de un număr de 10 persoane care se ocupau de comunicarea pentru toate posturile deținute de Pro TV SA – Pro TV, Acasă TV, Pro Cinema, Sport.ro, dar și posturile de radio.

Angajații departamentului de PR urmează să părăsească clădirea în cel mai scurt timp. Potrivit informațiilor paginademedia.ro, angajaților nu li s-a dat nicio explicație.

Conform acelorași surse, următorul departament vizat pentru restructurare este cel de promo, care numără 20 de persoane.

Tag-uri: Pro TV
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ