Motivul RUŞINOS pentru care băieţii regretatului Ion Dolănescu se ceartă la cuţite

| 01 aug, 16:04

În familia Dolănescu nu mai e loc de linişte! Dragoş şi Ionuţ au reînceput războiul pentru 243.000 de euro. Cei doi fii ai lui Ion Dolănescu se vor întâlni din nou la tribunal.

Fraţii Ionuţ şi Dragoş Dolănescu continuă războiul! Fiul cel mare al artistului, Ionuţ, nu este mulţumit de modul în care judecătorii au împărţit averea tatălui lor, aşa că a făcut apel.

Lui Ionuţ Dolănescu i-a revenit casa părintească din Str. Caimatei, evaluată la 685.000 de euro şi drepturile de autor, evaluate la 70.000 euro. Cu toate acestea, nu este multumit ca trebuie sa îi dea fratelui sau, Dragos, o diferenţă de 243.873 de euro, care include şi cheltuielile de judecată şi o parte din drepturile de autor.

Acum vrea sa-i convinga pe judecatori ca vila din Caimatei valoreaza mai putin decat se crede, deoarece are nevoie de renovari în valoare de peste 100.000 euro.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ