SCANDAL URIAŞ! Un BĂRBAT celebru a lovit-o cu maşina pe Miss România. Riscă închisoarea

| 28 ian, 10:33

Taufic Masri, considerat unul dintre cei mai buni antrenori de fitness, despre care Spynews a dezvăluit că a fost condamnat la patru ani de puşcărie, a fost pus cu botul pe labe de Miss România.

Bistriţeanca Loredana Salanţă, câştigătoarea Top Model of the World 2011 şi Miss World România 2009, s-a războit ani la rând în instanţă cu Taufic Masri - antrenorul de fitness prin mâna căruia au trecut vedete precum Loredana Groza şi Teo Trandafir.

Motivul: Taufic Masri a comis un accident rutier, soldat cu avarierea maşinii Loredanei Salanţă, în timp ce conducea fără permis. Pentru că a condus fără carnet, Taufic Masri a fost condamnat la un an de puşcărie, cu suspendare, însă bistriţeanca a contestat decizia judecătorilor, solicitând ca indidivul să facă puşcărie. Cu această ocazie, magistraţii au descoperit că sportivul mai avea o pedeaspă cu suspendare şi au dispus ca inculpatul să executa pedeapsa într-un penitenciar.

Alt scandal

De asemenea, Taufic Masri a fost condamnat, recent, la patru ani de puşcărie, alături de o "tovarăşă de fapte", Camelia Săvinescu, pentru infracţiuni informatice. Potrivit informaţiilor intrate în posesia reporterilor SPYNEWS, cunoscutul antrenor de fitness a ţepuit mai mulţi clienţi care treceau pragul centrului la care lucra acesta, iar pe lângă anii grei de puşcărie vor plăti şi despăgubiri victimelor care s-au constituit părţi civile în procesul deschis împotriva celor doi escroci.

 

Una dintre victimele antrenorului care a modelat trupurile Loredanei Groza şi lui Teo Trandafir a dezvăluit, pentru SPYNEWS: "Aveam abonament la o sală de fitness şi, la un moment dat, am constatat că nu îmi mai funcţiona cardul de acces. Am solicitat lămuriri, însă nu am primit un răspuns concret. Ulterior, am fost chemată de procurorii DIICOT, pentru a da o declaraţie. Am înţeles că era vorba despre o fraudă, că cineva din interiorul firmei blocase unele carduri şi eliberase alte abonamente, pe care le-a vândut la negru, altor persoane. Au fost foarte multe victime, valoarea prejudiciului fiind de ordinul zecilor de mii de euro".

Faptul că cei doi au băgat în buzunare sume consistente îl demonstrează şi un document intrat în posesia SPYNEWS, unde se menţionează că escrocii trebuie să plătească despăgubiri către 13 victime - inclusiv firmei la care a lucrat - sume cuprinse între 400 de euro şi... 50.000 de euro!

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ