Scapă de burtă cu ajutorul aparatelor hidraulice

| 10 feb, 2014

Dietă nu înseamnă înfometare. Dacă vrei să scapi de burtă asociază exerciţiile fizice pe aparate hidraulice cu o alimentaţie echilibrată.

„Colăceii“ de pe burtă sau circumferinţa burţii reprezintă probleme comune doamnelor, ce incomodează şi creează complexe. Burta sau grăsimea viscerală, reprezintă grăsimea care căptuşeşte organele vitale din zona abdomenului. Dacă acest nivel de grăsime creşte, riscul de a face hipertensiune arterială sau alte boli de inimă şi diabet, creşte direct proporţional.

Grăsimea de pe abdomen este cea de care scăpăm cel mai greu, pentru că organismul încearcă să îşi păstreze rezerve în caz de înfometare sau îmbolnăvire. Dacă vrei să arăţi bine şi să te simţi bine, nu mai asocia dieta cu înfometarea! Încetează să te gândeşti doar la ce să nu mănânci şi caută acele alimente sănătoase care ajută arderile de grăsimi.

Ce mănânci

Din meniul tău trebuie să facă parte lactatele (semi sau total degresate), carnea slabă, cerealele integrale, fructele şi legumele proaspete. O dietă echilibrată te ajută să obţii mai uşor un abdomen plat. Fără o dietă corespunzătoare, bazându-te doar pe exerciţii pentru abdomen, rişti să pui masă musculară pe sub grăsime şi astfel să se mărească volumul abdomenului.

Exerciţii combinate

Este aproape imposibil să slăbeşti localizat, deci nu îţi propune să slăbeşti doar la burtă. Pentru a ajunge la un abdomen plat, este indicat să alternezi exerciţii cardio cum ar fi aerobic, tae bo, zumba, cu exerciţii de forţă şi tonifiere, precum antrenamentele pe aparate şi stretching.

Abdomene corecte

Nu contează cât de mult şi cât de repede le execuţi. Contează tehnica, corectitudinea mişcării şi siguranţa exerciţiului pentru restul trunchiului. Exerciţiile pe aparatele hidraulice, concepute special pentru femei, sunt deosebit de eficiente, deoarece aceste aparate se adaptează automat la forţa fiecărei persoane care le foloseşte, fiind astfel mai sigure decât aparatele cu greutăţi, spre exemplu. Mai mult, un astfel de aparat lucrează câte 2 grupe de muşchi simultan şi simetric. Acordă organismului şi un timp de repaus în care să se refacă. Odihna este un aspect important în procesul de slăbire şi tonifiere. Masa musculară nu creşte în timpul antrenamentului, ci în perioadele de odihnă de după antrenament. Chiar dacă nu vei ajunge să ai pătrăţelele mult râvnite, nu uita că aspectul musculaturii depinde în mare parte şi de materialul genetic. Important este să arăţi şi să te simţi bine în pielea ta.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ