Scapă de celulită mâncând banane şi căpşuni

| 07 mai, 2014

Cremele scumpe ne inunda in oferte, pantalonii de fitness anticelulitici sunt in mare voga, iar tratamentele de mezoterapie sunt din ce in ce mai cautate. Daca exista sau nu creme-minune care sa trateze celulita, nu stim cu siguranta, insa de ceea ce suntem siguri in proportie de 100% este faptul ca aspectul de coaja de portocala al pielii poate fi eliminat prin cai mult mai simple si mai eficiente.

Cea mai eficienta solutie pe termen lung este dieta alimentara anticelulita. In timp ce majoritatea oamenilor sunt constienti de faptul ca o dieta bogata in fructe si legume poate imbunatati aspectul general al unui om reducand grasimile si toxinele din organism, anumite fructe si legume au potentialul de a elimina celulita, cu succes.

Celulita este cauzata de colagenul slab existent in tesuturile pielii, precum si de excesul de grasime si toxine. Urmatoarele alimente pot ataca toate aceste cauze ale celulitei, datorita faptului ca sunt bogate in fibre si vitamina C:

  • bananele;
  • capsunile;
  • ardeiul gras galben;
  • patrunjelul;
  • lamaile.

Asadar, consuma aceste fructe si legume si pe langa ca ai parte de o dieta slaba in grasimi o sa reusesti si sa scapi de celulita!

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ