Scenariu BOMBĂ lansat de Sorina Matei! Ce va păţi Traian Băsescu în dosarul de şantaj al Gabrielei Firea

| 18 mar, 16:29

Jurnalista Sorina Matei lansează pe pagina de Facebook un scenariu prin care Traian Băsescu ar putea scăpa basma curată în dosarul de şantaj al Gabrielei Firea din motive procedurale.

"Pe scurt:
1.Firea ( senator) a depus sesizare la Parchet pe amenințare și șantaj împotriva lui TB( pe atunci președinte)

2. Juridic, amenințarea e de competența Parchetului, șantajul e de competența DNA, având în vedere presupusele infracțiuni cât și calitatea persoanelor.

3. Parchetul a declanșat urmărirea penală pe șantaj pentru că, juridic, șantajul absoarbe amenințarea. Pentru că doar așa se sărvârșește.

Citeşte şi:  ATAC din toate părţile asupra familiei lui TRAIAN BĂSESCU

4. Numai că Parchetul a declanșat urmărirea penală pentru o infracțiune pentru care n-are competență: șantajul.

5. Ca atare, toate actele de urmărire penală pe faptă și persoană pe care le instrumentează Parchetul General pe infracțiunea de șantaj ar putea fi lovite de nulitate, lucru care va fi stabilit doar de judecător
", scrie Sorina Matei pe Facebook.

Citeşte şi:  Gabriela Firea, DECLARAŢIE ÎN EXCLUSIVITATE: care e singurul lucru care o face să se simtă în siguranţă contra lui Băsescu

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
19 mar, 09:44
Firea Şantajista
Avertismentul nu e şantaj
Corect raţionamentul , dar omite un lucru: acela că Firea Şantajista mai poate face un denunţ, pe care să-l dirijeze acolo unde trebuie. Alta e problema: denunţul nu are un obiect real, ci unul inventat sau, cel mult, exagerat. Atenţionarea nu înseamnă nici ameninţare, nici şantaj.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ