Scenariu desprins din filmele americane: Laura Codruța Kovesi va candida la PREȘEDINȚIA României

| 05 apr, 12:13

Laura Codruța Kovesi va candida la preşedinţia României! Este planul șoc ce se zvonește că se pune la cale pentru anul 2019. Atunci, Klaus Iohannis își va termina mandatul actual, iar șefa DNA se va înscrie în cursa prezidențială.

Jurnalistul Dan Andronic face și el un comentariu pe marginea acestui zvon spectaculos.

” O analiză a acestui zvon scoate în evidență tendințele de coagulare a speranțelor electorale.

Pare un scenariu desprins din filmele americane, iar într-o cultură dominată de modelul “House of Cards”, orice pare posibil.

O problemă reală este însă scoasă la lumină de agitarea ipotezei Laura Codruța Kovesi – Președinte! Generația actuală poate fi considerată, după 25 de ani de la schimbarea sistemului comunist, o generație de sacrificiu, actuala învolburare fiind un exemplu de ceea ce vom experimenta de acum încolo. O întreagă garnitură de politicieni este făcută țăndări, iar românii simt nevoia să pună ceva în loc. Ultimele sondaje de opinie ne-au arătat un Klaus Iohannis având un nivel de popularitate de 65-70 la sută, într-un clasament în care pare că evoluează singur. Numai că nu va rămâne mult timp neatins de scandalurile de corupție, iar modul în care a gestionat cazul lui George Scutaru poate fi considerat un noroc și o șansă pe care DNA-SRI i-a dat-o președintelui Iohannis, informându-l rapid. Gândiți-vă ce s-ar fi întâmplat cu procentele lui Klaus Iohannis dacă George Scutaru era adus la DNA din postura de consilier prezidențial pentru siguranță națională?”, scrie Andronic pe evz.ro

CITEŞTE ŞI Torpila Kovesi a pus ochii pe un nou deputat VIP: ce le cere parlamentarilor

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ