Scenariu exploziv în criza politică. Ce se poate întâmpla cu premierul Tudose

| 13 ian, 14:30

Liderii PSD se vor reuni luni la Bucuresti, au declareat surse politice pentru Antena 3. Sedinta CExN in care urma sa se discute despre restructurarea guvernului a fost programata lunea trecuta pentru data de 29 ianuarie, dar numerosi lideri ai partidului au cerut o sedinta urgenta.

Nici Dragnea nu mai doreste sa astepte pana la sfarsitul lunii, dupa ce a realizat ca si-a asigurat majoritatea in CEX, au declarat pentru HotNews.ro surse din partid.

 

Presedintele PSD forteaza convocarea sedintei Comitetului Executiv pentru a cere demisia premierului Mihai Tudose, au declarat pentru HotNews.ro surse din partid, dupa ce mai multi lideri au solicitat intrunirea cat mai rapida a conducerii partidului pentrua transa disputa interna. Potrivit surselor HotNews.ro, premierul Tudose ar urma sa faca la randul sau o mutare in cursul acestui week-end, insa nu este clar ce anume va face.

 

Printre cei care au cerut convocarea urgenta a unei sedinte a conducerii se numara vicepresedintii PSD Gabriela Firea, Ecaterina Andronescu si Rovana Plumb, dar si alte voci importante din partid, precum liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu sau senatorul Claudiu Manda.

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ