Schimbul de replici Antonescu-Iohannis, care arată cine e şef în PNL: În locul tău, Crin, sunt eu, Iohannis

| 03 iun, 2014

Crin Antonescu şi Klaus Iohannis au avut, luni, în şedinţa Biroului Politic Naţional al PNL, un schimb de replici. Potrivit România TV, diferendul dintre cei doi a vizat componenţa echipei liberale care negociază cu PDL.

În şefinţa conducerii PNL, Klaus Iohannis i-a spus tranşant lui Crin Antonescu că el nu poate face propuneri pentru echipa care va negocia cu PDL, pentru că este un simplu membru de partid.

"Propun ca în locul meu, în echipa de negociere, să intre Rareş Mănescu", a spus Crin Antonescu, iar replica lui Klaus Iohannis, preşedinte interimar al partidului, nu a întârziat să apară.

"Nu sunt de acord. În locul tău, Crin, sunt eu, Iohannis. Preşedinte de comisie de negociere. Tu poţi să propui pe cineva în calitate de membru", a spus Iohannis, potrivit România TV.

În plus, Iohannis şi-a exprimat nemulţumirea că nu a fost informat despre discuţiile lui Antonescu legate de aderarea PNL la PP.


Citeste mai mult pe RTV.NET.
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
03 iun, 2014
kkmaka
multa moooooooooooe
Mars ma inexistentul lui Ghita, tu nu stii nici pe ce parte te-a avortat coana ma-ta lol

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ