Scrie în Biblie: ASTĂZI se termină LUMEA! 7 octombrie este ziua aleasă de DUMNEZEU

| 07 oct, 19:23

Un site creştin susţine că astăzi, 7 octombrie, va fi sfârşitul lumii. Liderul unui grup de creştini, americanul Chris McCann, este ferm convins că Pământul va dispărea în această zi. Pământul va fi „trecut prin foc“, a precizat el, citând Biblia.

Citește și: Un BLESTEM pândește Pământul. În pragul Lunii de Sânge, oamenii de știință îl dezvăluie

Organizaţia eBible Fellowship, cu sediul în Philadelphia, a anunţat în mai multe rânduri această predicţie apocaliptică: „Pe 7 octombrie Pământul va dispărea“! Terra va fi anihilată, cred cei care fac parte din eBible Fellowship.

"Conform celor prezentate de Biblie, se pare că 7 octombrie va fi ziua despre care a vorbit Dumnezeu: în care lumea va dispărea. Omenirea se va sfârşi. Va fi anihilată", spune McCann.

"Dumnezeu a distrus primul Pământ cu apă, prin potop, pe vremea lui Noe. Şi spune că nu va face asta din nou, nu cu ajutorul apei. Dar spune, într-un pasaj din Biblie, că va distruge Pământul cu foc", a declarat liderul creştin pentru The Guardian.

Acelaşi Chris McCann a mai prezis o dată sfârşitul lumii: în 21 mai 2011. Evident, în acea zi nu a fost apocalipsa.

Amintim că alte predicţii apocaliptice au circulat în ultimii ani pe internet. Ultima teorie arăta că sfârşitul lumii ar fi trebuit să aibă loc în septembrie.

Pastorul Kenton Beshore Kyle, din California, e convins că apocalipsa va fi în anul 2021. Riaz Ahmed Gohar Shahi, de la Messiah Foundation International, spune că sfârşitul lumii va fi în anul 2016.

Citeşte şi: Cuvintele părintelui ARSENIE BOCA îţi dau fiori: "SFÂRŞITUL LUMII nu va fi aşa cum credem noi, ci..."

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
07 oct, 21:12
sorin
Oportunitate extra lucru la domiciliu!
Oportunitate extra lucru la domiciliu! sellectam colaboratori pentru lucru la domiciliu. Condiții: calculator, conexiune la internet, studii medii cel putin, cunostinte de operare cu documente word si pdf, seriozitate, dorinta de a invata ceva nou. Asiguram: instruire gratuita si indrumare pas cu pas, contract de comision. Cereti acum detalii la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ