Se reface USL? Cum comentează Călin Popescu-Tăriceanu

| 30 iul, 2014

Refacerea USL. Călin Popescu Tăriceanu, preşedintele Senatului, a afirmat, miercuri, la Ploieşti, că nu a purtat discuţii 'explicite' cu premierul Victor Ponta referitoare la refacerea Uniunii Social Liberale (USL), însă nu respinge o astfel de posibilitate.

'Nu am făcut o discuţie explicită cu premierul Ponta referitoare la refacerea USL. Ca idee politică, nu respingem această posibilitate. Sigur că USL nu se poate reface exact cum a fost pentru că protocolul ţinea cont de ponderea partidelor la momentul respectiv', a spus Tăriceanu într-o conferinţă de presă.

Refacerea USL. Potrivit acestuia, se poate discuta la un moment dat despre crearea unei structuri de tip USL într-o formulă mai suplă.

Citeşte şi: Ponta: Uşa de refacere a USL rămâne deschisă

'Dintr-o altă perspectivă, a poziţionării noastre politice, în Parlament (...) susţinem programul actual de guvernare şi, într-o formulă politică un pic mai suplă, putem să discutăm la un moment dat inclusiv de refacerea sau de crearea unei structuri de tip USL, prin acest lucru înţelegând o formulă politică de alianţă între un partid liberal şi PSD, pentru că eu cred că România are astăzi nevoie de o contribuţie şi de o participare liberală în actul politic şi în actul de guvernare', a explicat Tăriceanu.

Refacerea USL. Preşedintele Senatului a efectuat, miercuri, o vizită în judeţul Prahova, participând la o ceremonie de omagiere a personalităţii lui I.G. Duca, dar şi la o întâlnire cu reprezentanţi ai administraţiei.

Citeşte şi: Refacerea USL poate prinde contur după alegerile europarlamentare

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ