Se va introduce taxă pe autostrada București-Ploiești

| 01 oct, 2013

Șoferii care vor traversa autostrada Bucuresti - Ploiesti vor plati o taxa, scriu jurnaliştii de la b365.

 

" Pentru a putea exista un pachet atractiv pentru investitori, ne gandeam sa fie centura de nord a Capitalei la pachet cu autostrada Bucuresti-Ploiesti", a declarat Narcis Neaga, directorul general al CNADNR, citat de Digi 24.

Cine va castiga licitatia pentru construirea primei benzinarii, de la jumatatea autostrazii, va fi obligat sa construiasca in nordul Capitalei inca 60 de kilometri de autostrada paralela cu actuala centura. Firma va introduce taxa de acces pe autostrada.

Cu alte cuvinte, cine va investi 968 de milioane de euro intr-o noua centura in nordul Capitalei va putea sa introduca taxa si pe autostrada spre Ploiesti.

Acest lucru nu se va intampla, insa, mai devreme de 2015, cand ar putea fi gata si cei sase kilometri care leaga Bucurestiul de autostrada. Compania de Drumuri mai are nevoie de 80 de milioane de euro pentru finalizarea lucrarilor.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ