Sebastian Bodu anunţă că va candida independent la Primăria sectorului 6

| 24 mar, 10:34

Fostul preşedinte al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) Sebastian Bodu anunţă că va candida independent pentru funcţia de primar al sectorului 6 din Capitală.

"Am decis să candidez independent pentru funcţia de primar al sectorului 6. (...) Sectorul 6 are nevoie de o administraţie modernă, are nevoie de viziune, dar şi de ordine. Vă chem alături de mine pe toţi cei de bună credinţă, pe toţi cei care vreţi un altfel de sector 6", afirmă Bodu într-un videoclip de prezentare postat pe pagina sa de Facebook. 

El a precizat că decizia sa vine şi ca urmare a faptului că, în discuţiile pe care le-a avut cu simpatizanţii PSD şi PNL din sectorul 6, aceştia s-au declarat "dezamăgiţi" de candidaţii propuşi de cele două partide. 

Săptămâna trecută, conducerea PSD a validat candidaţii partidului pentru Primăria Capitalei şi pentru sectoare, la sectorul 6 fiind desemnat să intre în cursa electorală Gabriel Mutu. Actualul primar al sectorului 6 este liberalul Rareş Mănescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ