Sebastian Ghiţă, veste proastă din partea judecătorilor

| 25 feb, 10:36

Sebastian Ghiță rămâne sub control judiciar după ce Înalta Curte de Casație și Justiție (ÎCCJ) i-a respins miercuri ca nefondată plângerea făcută față de măsura dispusă de procurorii DNA.

Sebastian Ghiţă a mers ieri la Instanța Supremă, pentru a participa la procesul în care a contestat măsura controlului judiciar dispusă în dosarul în care este cercetat și Iulian Herțanu, cumnatul premierului Victor Ponta.

Procurorii DNA Ploiești au dispus săptămâna trecută începerea urmăririi penale sub control judiciar față de Sebastian Ghiță și deputatul Vlad Cosma sub aspectul săvârșirii infracțiunii de sprijinire a unui grup infracțional organizat, iar față de președintele CJ Prahova, Mircea Cosma, pentru săvârșirea infracțiunii de sprijinire a unui grup infracțional organizat și pentru folosirea influenței sau autorității în scopul obținerii, pentru sine sau pentru alții, de bani, bunuri sau foloase necuvenite.

În același dosar, Iulian Herțanu și omul de afaceri Vladimir Răzvan Ciorbă au fost arestați preventiv.

Citeşte şi: Ce spun Victor Ponta şi Sebastian Ghiţă despre prietenia lor

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
25 feb, 12:10
liviuioan
--REGLAJE FINE--
Suspiciuni rezonabile despre echipa lui DANIEL MORAR--aparatorul--TATUCULUI si a statului de drepti cu BIBLIA la purtator si ELENA UDREA la vorbitor citind din--DOSARUL ROSU--parfumat * VI-L ARESTAM PE GHITA si PONTA AL VOSTRU * citat din biblia VANGHELIOTULUI lui mircia gioala . Un contract cat 10 banci si 1o cosuri de gunoi ai lui LIVACHE--prim ministru desemnat si verificat de doamna PONEA --sau asta joaca in alt film .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ