Sebastian Ghiţă: Cer suspendarea domnilor Şova şi Hrebenciuc din PSD

| 20 oct, 2014

Deputatul PSD Sebastian Ghiţă spune, într-o declaraţie de presă, că Dan Şova şi Viorel Hrebenciuc au greşit faţă de PSD şi că aceştia trebuie să se pună la dispoziţia justiţiei.

"Conform deciziei de la Orăştie enunţată de preşedintele Ponta, cer suspendarea domnilor Şova şi Hrebenciuc din PSD. Victor Ponta vrea sa apere legea şi corectitudinea. Aceşti oameni au greşit în partid. Nu ştiu dacă au greşit şi în faţa legii. Domnul Ponta a spus că cine va face jocuri în PSD va fi exclus. Justiţia trebuie să arate adevărul despre retrocedari. Şi despre Macovei. Şi despre regimul Basescu", se arată în declaraţia deputatului PSD.

Sebastian Ghiţă spune că "PSD nu accepta astfel de situaţii". "Nu vreau răul nimănui. Dar sunt sigur ca Victor Ponta, Liviu Dragnea, Gabi Oprea şi Daniel Constantin pot sa arate românilor că sunt drepţi şi corecţi. Nimeni nu este mai presus de lege. Hrebenciuc i-a atras şi pe alţi senatori într-o situatie rea şi gravă, riscând să compromită poziţia PSD. Procurorii sunt întrebaţi de ce apar astfel de anchete în campanie? Politicienii trebuie să se întrebe de ce fac astfel de lucruri in campanie! Hrebenciuc şi Şova trebuie să se pună la dispoziţia justiţiei", încheie Sebastian Ghiţă.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ