Sebastian Ghiţă constestă măsura controlului judiciar în dosarul fraudării fondurilor europene

| 24 feb, 09:13

Deputatul Sebastian Ghita a mers, marti dimineata, la Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) unde judecatorii vor analiza contestatia sa la masura controlului judiciar impus de procurorii DNA in dosarul fraudarii fondurilor europene. In acesta cauza Ghita este cercetat pentru ca l-ar fi ajutat pe cumnatul premierului Victor Ponta, Iulian Hertanu, sa obtina un contract cu statul.

La intrarea in sediul ICCJ, Ghita nu a vrut sa raspunda la intrebarile jurnalistilor spunand ca va face declaratii la iesire.

Deputatul Sebastian Ghita, deputatul Vlad Cosma, presedintele Consiliului Judetean Prahova, Mircea Cosma, omul de afaceri Mihail Coman si omul de afaceri Liviu Munteanu se afla sub control judiciar in dosarul fraudarii de fonduri europene.

In acesta cauza, cumnatul premierului Victor Ponta, Iulian Hertanu, este arestat preventiv alaturi de omul de afaceri Vladimir Ciorba.

 

Citeşte şi: Ce spun VICTOR PONTA şi SEBASTIAN GHIŢĂ despre prietenia lor

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
24 feb, 09:43
Cozma Lavinia
Prelucram din polistiren expandat sau extrudat, literele volumetrice, sigle și logo-uri 3D , figuri 3D, obiecte supradimensionale sau reclame neluminoase.Ne gasiti pe polistiren3d

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ