Sebastian Ghiţă critică noul Cod Fiscal: "PNL a devenit mai SOCIALIST decât PSD"

| 21 aug, 13:23

Deputatul Sebastian Ghiţă susţine că PSD şi PNL au agreat un Cod fiscal orientat spre scăderea TVA şi precizează că lui Victor Ponta "îi convine pentru că e o măsură pentru electoratul de stânga", însă "cei de la PNL se fac de râs", într-o intervenţie telefonică la RomaniaTV.

"Chiar daca au anuntat ca vor sa stimuleze mediul de afaceri cu noul cod fiscal, Ponta, PSD si PNL au agreat un cod fiscal orientat spre scaderea TVA. Lui Ponta ii convine pentru ca e o masura pentru electoratul de stanga, dar cei de la PNL se fac de ras.

Citeste si: Ludovic Orban, despre noul Cod Fiscal: Nu-i un document. N-are o valabilitate pentru că nu au semnat şi reprezentanții PSD

Am mai spus deja ca cei din mediul de afaceri asteapta masuri liberale. Vor scaderea taxei pe dividende la 5%, vor eliminarea taxei pe stalp si a altor taxe directe si indirecte, vor un regim simplificat de taxare, vor scutirea reala pe impozitul reinvestit, vor cresterea capacitatii firmelor de a se implica in proiecte sociale prin scutiri de taxe", a declarat deputatul Sebastian Ghiţă.

"PNL nu-si da seama ca Ponta are mult mai multa experienta politica si ca pur si simplu el si a atins obiectivele sale si ale electoratului sau in timp ce masurile liberale si pro capital si pro investitii au fost eliminate. E pacat ca se rateaza o oportunitate de a stimula economia Romaniei. Marele PNL a devenit mai socialist decat PSD-ul", a mai spus Sebastian Ghiţă.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ