Sebastian Ghiţă, despre dublarea alocaţiilor: "Votul este o greşeală. Intrăm într-o spirală a populismului"

| 20 mai, 17:16

Plenul Camerei Deputaților a votat, miercuri, dublarea alocațiilor de stat pentru copii. Deputaţii au aprobat, cu unanimitate de voturi, majorarea alocaţiei de stat pentru copii de la 42 la 84 de lei. Camera Deputaţilor este forul decizional.

Deputaţii au aprobat, miercuri, cu unanimitate de voturi, amendamentul PNL privind majorarea alocaţiei de stat pentru copii de la 42 la 84 de lei.

"Votul de astăzi este o greşeală. Intrăm într-o spirală a populismului care ne va afecta pe termen lung. Nu putem sa periclităm acumulările economice de până acum prin măsuri precum dublarea alocaţiilor. Preşedintele Iohannis şi premierul Ponta trebuie să fie responsabili şi să spună STOP acestui joc populist. România nu poate să fie condusă de complexele freudiene ale unor tinere precum Pocora şi Gorghiu. Iar facem precum Emil Boc şi PDL? Dublăm salariile, iar apoi ne batem joc de oameni că nu le mai putem plăti? Cred sincer ca preşedintele Iohannis nu trebuie sa promulge legi făcute din politicianism, pe picior, din întâmplare, chiar dacă ele sunt propuse de PSD sau de PNL. Putem să facem lucrurile corect în ţara asta, indiferent de costul politic?", a declarat Sebastian Ghiţă.

Citeşte şi: Surpriză în Parlament: A fost votat amendamentul privind DUBLAREA alocaţiilor pentru copii

 

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ