Sebastian Ghiţă despre Eduard Hellvig: Este ca şi cum Ponta m-ar fi numit pe mine la şefia SRI

| 23 feb, 17:53

Deputatul Sebastian Ghiţă a declarat luni că propunerea ca Eduard Hellvig să preia şefia SRI, făcută de preşedintele Klaus Iohannis, este ca şi cum Victor Ponta l-ar fi propus pe el în această funcţie în situaţia în care acesta ar fi ajuns şef al statului.

"M-am şi gândit azi - să o luaţi doar ca o glumă, nu aşa s-ar fi întâmplat lucrurile - dar numirea unui apropiat politic şi a unui membru marcant din campania electorală a domnului Iohannis la SRI am văzut-o ca şi cum domnul Ponta, odată ajuns preşedinte, m-ar fi propus pe mine, şi cred că ar fi stârnit ca în Bulgaria, ştiu şi eu, probleme pe stradă cu oamenii", a precizat Sebastian Ghiţă despre propunerea lui Hellvig în funcţia de director al SRI.

Deputatul Sebastian Ghiţă se aștepta ca președintele să facă o nominalizare de nivelul lui George Maior, care să nu fi fost afiliat politic.

"Îl cunosc pe Eduard Hellvig destul de bine. Mă aşteptam din partea domnului Iohannnis să facă o nominalizare de nivelul domnului Maior, pe care toţi l-am respectat şi care a reprezentat un garant al bunei funcţionări a SRI-ului. Sper şi îmi doresc ca domnul Hellvig, odată votat, să fie într-adevăr un bărbat de stat şi să uite că vreodată a fost membru PNL, a fost membru în campania lui Crin Antonescu şi apropiat al lui Crin Antonescu", a menţionat Sebastian Ghiţă, potrivit romaniatv.net.

Citeşte şi: DOCUMENT. Avertismentul lui Adrian Năstase pentru şeful SRI

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
24 feb, 09:44
Cozma Lavinia
Prelucram din polistiren expandat sau extrudat, literele volumetrice, sigle și logo-uri 3D , figuri 3D, obiecte supradimensionale sau reclame neluminoase.Ne gasiti pe polistiren3d
23 feb, 18:44
Raluca
Gata Ghita ,fara comentarii si pilde delicventule .Sa-ti trimiti bilelele cu iubitii in inchisoare ,javra corupta .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ