Sebastian Ghiţă: Nu cred într-o împăcare între Liviu Dragnea şi Victor Ponta. PRU îl aşteaptă pe Ponta în rândurile sale

| 13 sep, 13:31

Deputatul Sebastian Ghiță a declarat, marți, că nu crede într-o împăcare între Liviu Dragnea și Victor Ponta, iar Partidul România Unită îl așteaptă în rândurile sale pe fostul premier și va merge cu "poza" acestuia în alegeri.

Prezent la Înalta Curte de Casație și Justiție unde se judecă o cerere a sa privind ridicarea controlului judiciar, Sebastian Ghiță a fost întrebat de jurnaliști cum comentează anunțul că Victor Ponta rămâne în PSD și despre "împăcarea" acestuia cu Liviu Dragnea.

"Asa cum mi-a solicitat Liviu Dragnea de azi voi lucra in cadrul echipei PSD pe care el o coordoneaza si care va elabora Programul de Guvernare pentru 2017-2020/ imi doresc si cred ca sunt calificat sa coordonez partea fiscal-bugetara si tot ceea ce priveste viata de zi cu zi a fiecarui roman si a fiecarei intreprinderi comerciale romanesti!", a declarat Ponta pe Facebook.

"Fiecare dintre noi își alege felul în care vrea să își gestioneze cariera. Din câte știu eu, între Liviu Dragnea și Victor Ponta nu avem încă o soluție definitivă. Partidul România Unită îl așteaptă pe Victor Ponta în rândurile sale și îl așteaptă ca președinte al partidului. În momentul în care Victor Ponta va simți că trebuie spuse în România adevăruri mai dure decât cele care pot fi spuse în PSD, sunt convins că va face pasul. Sau în momentul în care Liviu Dragnea nu se va ține de cuvânt față de Victor Ponta. Știți bine că mai este un moment serios de luat în calcul, momentul în care Partidul România Unită va merge în alegeri cu poza lui Victor Ponta și cu propunerea ca el să fie prim-ministru din nou, iar PSD va dori să îl susțină pe domnul Cioloș în mod ocult sau pe domnul Dîncu sau pe cine, știu eu, va dori PSD să susțină. Iar la acel moment sunt convins că Victor Ponta și mare parte din PSD vor căuta să se alăture PRU", a afirmat Sebastian Ghiță, citat de Agerpres.

Întrebat despre ''împăcarea'' dintre Liviu Dragnea și Victor Ponta, Sebastian Ghiță a replicat: "Așa sunt informațiile mele. Nu e o împăcare, nu e o soluție definitivă".

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
08 ian, 09:15
OffedRabe
cost of iv furosemide
The leaves contained TPC in 1 4 mg g of dry weights lasix uk online

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ