Sebastian Ghiţă vrea să-şi facă partid. Reacţia lui Victor Ponta

| 08 dec, 2014

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a fost întrebat, luni, ce părere are despre intenţia deputatului Sebastian Ghiţă de a înfiinţa un nou partid de stânga.

Victor Ponta a explicat că proiectul unui noi partid îi aparţine lui Sebastian Ghiţă. "E proiectul lui (n.r.: al lui Sebastian Ghiță). Eu am fost întotdeauna numai în PSD şi aici voi face politică", a răspuns Ponta.

Întrebat dacă îi este teamă că vor pleca mulţi social-democraţi din PSD, Ponta a răspuns: "Nu. Mi-e teamă de un singur lucru: că nu o să înţelegem ce aşteaptă alegătorii de la noi".

"Dacă înţelegem acest lucru şi dacă înţelegem că în 2016 bătălia noastră politică e pentru cine guvernează mai bine - noi sau domnul Blaga, domnul Orban, domnul Atanasiu - cred că vom câştiga şi în 2016", a adăugat Ponta.

Fostul social-democrat Sebastian Ghiţă a anunţat duminică seară, la România TV, că va înfiinţa un nou partid de stânga, din luna ianuarie urmând să înceapă strângerea de semnături în acest sens.

RomâniaTV.net: Sebastian Ghiță: Vom strânge semnături pentru un nou partid politic

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ