Secretar general al PNL: Nu dorim preluarea guvernării; PSD îşi va arăta adevărata valoare în această iarnă

| 20 noi, 2014

Secretarul general al PNL, senatorul Gheorghe Flutur, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că liberalii nu vor să preia guvernarea şi că aşteaptă ca ''PSD să-şi arate adevărata valoare'' în această iarnă.

''În această iarnă, vom vedea adevărata valoare a PSD, care a tot făcut promisiuni electorale. Dacă cineva crede că vrem să preluăm guvernarea pentru a pune prefecţi, se înşeală. Voi fi extrem de tranşant. Nu cu funcţii politice, că nu ţine. Pot rămâne cât vor vrea în funcţia lor', a spus Flutur.

El a dezavuat faptul că premierul Victor Ponta şi-a luat concediu şi a arătat că PNL monitorizează arhitectura politică din Parlament, dar aşteaptă ca Guvernul actual ''să-şi facă treaba'' şi să prezinte, în primul rând, bugetul pentru anul viitor.

''Ne uităm la ecuaţia din Parlament. Deocamdată au fost alegeri prezidenţiale. Ca oameni normali, chemăm Guvenul să guverneze, pentru că şi-au luat concedii după campanie. Guvernarea e întreprindere cu foc continuu, chiar dacă eşti supărat. Nu se poate aşa ceva. Noi, ca opoziţie, îi tragem de mânecă şi îi vom corecta de câte ori trebuie. Avem nevoie de Legea bugetului. Când pierzi alegerile, trebuie să gândeşti cât de sănătos ai consolidat structurile. Eu văd că zilnic fac implozie'', a spus Flutur.

Tag-uri: Gheorghe Flutur, PNL, psd
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ